Specificaties
Breedte: 50,5
Designer: Schane Schneck, Shane Schneck
Diepte: 42
Hoogte: 5, 49
Hoogte: 49,5, 49.5

Onderhoud

HAY heeft comfortabele stoelen in de collectie van o.a. houten frames. Onderhoud is erg belangrijk om de stoel mooi te houden en de levensduur ervan te verlengen. Verwijder vlekken met een reinigingsdoekje en een gespecialiseerde reiniger uit de Oranje Furniture Care collectie. Sterk vervuilde stukken van de stoel moeten nat worden gereinigd. Reinig het oppervlak met een schone doek en water met een interieurreiniger. Droog het oppervlak vervolgens af met een goed uitgespoelde en uitgewrongen doek. Is je stoel van hout? Zorg er dan voor dat u een geschikt product gebruikt om het hout te reinigen om erger te voorkomen. Wij raden de Wood Power Cleaner van Oranje Furniture Care producten sterk aan.
HAY Butler oiled solid oak
Shane Schneck is de ontwerper van Butler een slim en multifunctionele huishoudtrap die past bij een moderne stedelijke levensstijl. Butler is ook te gebruiken als opstapje, keukentrap, bijzettafel, kruk of als nachtkastje.Butler is gemaakt van FSCTM gecertificeerd hout.

Shane Schneck

Shane Schneck Shane Schneck is een Amerikaanse ontwerper, gevestigd in Zweden. Hij richtte in 2010 zijn Office for Design Studio op in Stockholm. Deze studio overbrugt de wereld van design en technologie in een verlangen om de industriestandaarden uit te dagen en nieuwe oplossingen voor het hedendaagse leven te ontdekken. Zijn producten bevatten vaak een verrassingselement, of zijn op de een of andere manier sp...
Read more
HAY Butler oiled solid oak
Butler

€ 345,00