Specificaties
Designer: HAY
Diameter: 8,5
Hoogte: 5,4
Kleurnaam: Jade light blue
Materiaal: Borosilicate glass

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Brew Kop is gemaakt van duurzaam, hittebestendig borosilicaatglas, dat geschikt is voor zowel warme als koude dranken. Dankzij de ronde, brede vorm en het contrasterende handvat geeft het kopje een speelse twist aan jouw koffie- of theemoment. De kopjes worden geleverd in een set van twee, en er zijn twee varianten om uit te kiezen.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Brew Kop Jade light blue

€ 45,00