Specificaties
Breedte: 36
Colour name product: Tile Red
Designer: Shane Schneck
Diameter: 36
Diepte: 36
Hoogte: 5, 70
Kleurnaam: Tile Red
Materiaal: Granite, Powder coated metal, Powder coated steel

Onderhoud

HAY heeft een mooie collectie tafels in hout of een combinatie van materialen zoals linoneum of aluminium. Als basis voor goed onderhoud geldt, verwijder stof en vingerafdrukken met een schone pluisvrije doek en gebruik een speciaal schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Ernstig vervuilde oppervlakten kunnen het beste nat worden gereinigd met een schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Droog meteen daarna het oppervlak met een schone uitgewrongen doek. Zo gaat je aankoop langer mee.
HAY Bowler family
Shane Schneck's Bowler bijzettafel tile red voor HAY is een compacte bijzettafel die ideaal is voor kleine ruimtes. De stalen buis die naar boven loopt creëert een gedefinieerd profiel dat ook fungeert als een functionele handgreep. De massieve granieten basis biedt stabiliteit, maar is nog steeds licht genoeg om de tafel te verplaatsen. Bowler komt plat verpakt en in verschillende kleuren. Bowler bijzettafel is een hoge side table die ideaal te gebruiken is als coffee table naast je loungestoel of als hal tafeltje voor bijvoorbeeld je sleutels, geur(kaars) of plant. Door het smalle ontwerp staat dit bijzettafeltje niet snel in de weg en is er minder kans dat je het tafeltje omver loopt. Een echte toevoeging voor elke ruimte.

Shane Schneck

Shane Schneck Shane Schneck is een Amerikaanse ontwerper, gevestigd in Zweden. Hij richtte in 2010 zijn Office for Design Studio op in Stockholm. Deze studio overbrugt de wereld van design en technologie in een verlangen om de industriestandaarden uit te dagen en nieuwe oplossingen voor het hedendaagse leven te ontdekken. Zijn producten bevatten vaak een verrassingselement, of zijn op de een of andere manier sp...
Read more
HAY Bowler black
Bowler bijzettafel tile red

€ 275,00