Specificaties
Breedte: 50
Collectie: Bonbon
Designer: Ana Kras
Diepte: 50
Dimbaar: Nee
Hoogte: 46
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Blue tones
Koord lengte: Excl. koord set
Lamp: Exclusief
Length: 50
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Nylon, Staal, Wool

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Bonbon shade 500 blue tones
De Bonbon Lampenkap, ontworpen door Ana Kras, zijn unieke lampenkappen die geïnspireerd zijn door haar tekeningen. Ze worden met de hand geweven met nylon-wol garen rond een gepoedercoat stalen frame, wat resulteert in individuele lampenkappen met een variërende uitstraling. Bonbon is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en maten, zowel als tafel-/vloerlampen als hanglampen. Ze zijn decoratief op zichzelf, zelfs wanneer de lamp niet aan staat. De lampenkappen kunnen worden gecombineerd met de snoersets van HAY.

Ana Kras

Ana Kras De Servische Ana Kraš studeerde meubelontwerp en interieurarchitectuur aan de Universiteit voor Toegepaste Kunsten in Belgrado. Ze verdeelt momenteel haar tijd tussen Parijs en New York, waar ze werkt aan objectontwerp, kunst, fotografie en mode. Haar werk is tentoongesteld in tal van exposities over de hele wereld en is te zien geweest in vele internationale publicaties. Voor HAY heeft Ana de Bon...
Lees meer
Bonbon Lampenkap 500 Blue tones

€ 899,00