Specificaties
Breedte: 50
Designer: Ana Kras
Diepte: 50
Dimbaar: Nee
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 46
IP Nummer: 20
Koord lengte: Excl. koord set
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Nylon, Staal, Wool

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAY Bonbon shade 500 blue tones
De Bonbon lamp 500 in blue tones van Ana Kras voor HAY is een handgeweven lantaarn en wordt gemaakt door katoenwol garen rond gepoedercoate stalen frames te wikkelen om individuele lampenkappen te creïren die enigszins van uiterlijk en textuur verschillen. Te gebruiken als hang en tafellamp. Ge´nspireerd door haar tekeningen, worden Ana Kras haar Bonbon Lampenkappen met de hand geweven met behulp van een originele techniek om unieke, getextureerde stukken te creïren die op zichzelf kunnen staan als krachtige decoratieve objecten, zelfs als de lamp niet aan is. In Ana's samenwerking met HAY is elke lampenkap met de hand geweven van nylon-wol garen rond een gepoedercoat stalen frame. Dit resulteert in individuele lampenkappen die enigszins variïren in hun uiterlijk en esthetiek van het oppervlak. De snoeren voor de lampenkappen worden apart verkocht en zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een tafel-/vloervariant met een inline tuimelschakelaar en een pendelvariant voor plafondlampen. Beide varianten kunnen worden gebruikt met de verschillende maten lampenkappen en worden niet geleverd met een gloeilamp.
Bonbon lampenkap 500 blue tones

€ 899,00