Specificaties
Breedte: 38
Designer: Ana Kras, Andreas Bergsaker
Diepte: 38
Dimbaar: Nee
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 32
IP Nummer: 20
Koord lengte: Excl. koord set
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Nylon, Staal, Wool

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Bonbon shade 380 city
De Bonbon lamp 380 city van Ana Kras voor HAY is een handgeweven lantaarn en wordt gemaakt door katoenwol garen rond gepoedercoate stalen frames te wikkelen om individuele lampenkappen te creëren die enigszins van uiterlijk en textuur verschillen. Te gebruiken als hang en tafellamp. Geïnspireerd door haar tekeningen, worden Ana Kras haar Bonbon Lampenkappen met de hand geweven met behulp van een originele techniek om unieke, getextureerde stukken te creëren die op zichzelf kunnen staan als krachtige decoratieve objecten, zelfs als de lamp niet aan is. De snoeren voor de lampenkappen worden apart verkocht en zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een tafel-/vloervariant met een inline tuimelschakelaar en een pendelvariant voor plafondlampen. Beide varianten kunnen worden gebruikt met de verschillende maten lampenkappen en worden niet geleverd met een gloeilamp.

Ana Kraš

Ana Kraš Ana Kraš Is geboren in 1984 in Belgrado, Servië, waar ze meubeldesign en interieurarchitectuur studeerde aan de University of Applied Arts. In 2013 verhuisde ze naar New York om een leven op te bouwen als ontwerper, fotograaf, illustrator en model. Ze is is een multitalent met een mooie en creatieve geest. Haar werk is tentoongesteld in tal van solo- en groepstentoonstellingen over de hele wereld ...
Lees meer
HAY Bonbon shade 380 city
Bonbon lampenkap 380 city

€ 689,00