Specificaties
Breedte: 32
Designer: Ana Kras
Diepte: 32
Dimbaar: Nee
Hoogte: 38
IP Nummer: 20
Koord lengte: Excl. koord set
Lamp: Exclusief
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Nylon, Staal, Wool

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Bonbon shade 320 yellow melange
De Bonbon lamp 320 in yellow melange van Ana Kras voor HAY is een handgeweven lantaarn en wordt gemaakt door katoenwol garen rond gepoedercoate stalen frames te wikkelen om individuele lampenkappen te creïren die enigszins van uiterlijk en textuur verschillen. Te gebruiken als hang en tafellamp. Ge´nspireerd door haar tekeningen, worden Ana Kras haar Bonbon Lampenkappen met de hand geweven met behulp van een originele techniek om unieke, getextureerde stukken te creïren die op zichzelf kunnen staan als krachtige decoratieve objecten, zelfs als de lamp niet aan is. In Ana's samenwerking met HAY is elke lampenkap met de hand geweven van nylon-wol garen rond een gepoedercoat stalen frame. Dit resulteert in individuele lampenkappen die enigszins variïren in hun uiterlijk en esthetiek van het oppervlak. De snoeren voor de lampenkappen worden apart verkocht en zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een tafel-/vloervariant met een inline tuimelschakelaar en een pendelvariant voor plafondlampen. Beide varianten kunnen worden gebruikt met de verschillende maten lampenkappen en worden niet geleverd met een gloeilamp.

Ana Kras

Ana Kras De Servicsche Ana Kraš studeerde meubelontwerp en interieurarchitectuur aan de Universiteit voor Toegepaste Kunsten in Belgrado. Ze verdeelt momenteel haar tijd tussen Parijs en New York, waar ze werkt aan objectontwerp, kunst, fotografie en mode. Haar werk is tentoongesteld in tal van exposities over de hele wereld en is te zien geweest in vele internationale publicaties. Voor HAY heeft Ana de Bo...
Lees meer
HAY Bonbon shade 320 yellow melange

You may also like

-14%
Bonbon lampenkap 500 blue tones
€ 899,00 € 773,14
-14%
Bonbon lampenkap 380 city
€ 689,00 € 592,54
-14%
Bonbon lampenkap 320 grey melange
€ 599,00 € 515,14
-14%
Bonbon lampenkap 500 lavender
€ 899,00 € 773,14
Bonbon lampenkap 320 yellow melange
€ 599,00*

€ 515,14