Specificaties
Breedte: 2,8
Designer: HAY
Diepte: 2.8
Hoogte: 3.7
Kleurnaam: Red
Materiaal: Powder coated steel

Onderhoud

HAY heeft mooie kapstokken in collectie van gepoedercoat staal. Om dit materiaal schoon te maken heb je een doek of een zachte borstel nodig. Gebruik lauw water of een milde zeepoplossing om de oppervlakte van het product schoon te maken. Gebruik hiervoor nooit bijtende wasmiddelen. Maak het product, na het schoonmaken, nat met water en maak het daarna droog.
HAY Bolt hook set of 2 green
De compacte en kleurrijke Bolt haak is een multifunctionele haak die eenvoudig aan de muur kan worden gemonteerd om er verschillende voorwerpen aan op te hangen. Bolt is gemaakt van gepoedercoat staal met een hoogglansafwerking in verschillende kleuren en is ideaal voor het ophangen van kleding in de slaapkamer, handdoeken in de badkamer en jassen in de gang. Wordt geleverd in een verpakking van twee stuks.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Bolt hook set of 2 red
Bolt haak set of 2 red

€ 29,00