JASPER MORRISONS WALL CLOCK

Maak kennis met de Wall Clock van Jasper Morrison, een samenwerking tussen de bekende Britse ontwerper en HAY. Deze iconische klok, oorspronkelijk ontworpen in 2008, heeft een simpel en strak ontwerp dat moeiteloos past in elke omgeving. Het eenvoudige ontwerp van de klok weerspiegelt de stijl van Morrison, terwijl het gemakkelijke ophangsysteem en de geruisloze beweging van de secondewijzer zorgen voor functionaliteit. De Wall Clock is geliefd bij designliefhebbers en is verkrijgbaar in vier zorgvuldig gekozen kleuren die zich moeiteloos aanpassen aan elke ruimte.

De Wall Clock van Jasper Morrison Studio heeft een eenvoudig en strak ontwerp dat perfect past in elke omgeving.

Of je hem nu aan de muur wilt hangen of op een plank wilt plaatsen, de klok is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het vinden van de ideale plek.


Geniet van een rustige sfeer zonder tikkende geluiden, waardoor de klok ideaal is in een ruimte waar wordt ontspannen, gewerkt of gestudeerd.

De Wall Clock is verkrijgbaar in een zorgvuldig samengestelde selectie van vier kleuren, die moeiteloos kunnen worden afgestemd op verschillende interieurstijlen die elke ruimte kunnen verfraaien.