Specificaties
Breedte: 80
Designer: HAY
Kleurnaam: Ocean tint
Length: 200
Materiaal: 10% cotton, 90% wool

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Het Bias Vloerkleed Tint wordt geweven met duurzaam wol en katoenen garen in twee kleuren, wat zorgt voor een bijzonder tweekleurig effect. Het subtiele diagonale patroon wordt prachtig omlijst door effen randen aan beide uiteinden. Hierdoor ontstaat een veelzijdig tapijt dat perfect is om vloeren in huiselijke of professionele omgevingen op te fleuren. Het vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat het naadloos past bij diverse ruimtes.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Bias Vloerkleed Tint 80 x 200 Ocean tint

€ 269,00