Specificaties
Breedte: 45
Collectie: Bella
Colour name product: Natural
Designer: HAY
Diameter: 45
Diepte: 45
Hoogte: 49
Kleurnaam: Natural
Materiaal: Oak, Wood

Onderhoud

  • Vlekken in linoleum kunnen voorzichtig worden verwijderd met behulp van terpentine (witte spiritus) of een vochtige nanospons gedoopt in lauw water of een linoleum verzorgingsproduct. Volg dit onmiddellijk op met een schone, droge doek.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Bella coffee table water-based lacquered solid oak is ontworpen door HAY in 2011 speciaal voor het Bella Sky Hotel in Kopenhagen. Met een paar aanpassingen is deze leuke bijzettafel nu onderdeel van de HAY collectie. HAY's Bella Coffee Table is een ingetogen tafel die klein genoeg is om overal te plaatsen. Het ultradunne oppervlak en de poten in voorgevormd eikenfineer creëren een functionele en esthetisch lichte tafel die apart kan worden gebruikt of in paren of groepen kan worden geplaatst. De tafel kan als koffietafel gebruikt worden, maar ook als salontafel of bijzettafel. Simpel, maar elegant.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
HAY Bella coffee table ?45 x h49 brunswick green water-based lacquered solid oak
Bella bijzettafel water-based lacquered solid oak

€ 275,00