Specificaties
Breedte: 45
Collectie: Bella
Colour name product: Natural
Designer: HAY
Diameter: 45
Diepte: 45
Hoogte: 39
Kleurnaam: Natural
Materiaal: Oak, Wood

Onderhoud

HAY heeft een mooie collectie tafels in hout of een combinatie van materialen zoals linoneum of aluminium. Als basis voor goed onderhoud geldt, verwijder stof en vingerafdrukken met een schone pluisvrije doek en gebruik een speciaal schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Ernstig vervuilde oppervlakten kunnen het beste nat worden gereinigd met een schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Droog meteen daarna het oppervlak met een schone uitgewrongen doek. Zo gaat je aankoop langer mee.
De Bella coffee table oiled solid oak is ontworpen door HAY in 2011 speciaal voor het Bella Sky Hotel in Kopenhagen. Met een paar aanpassingen is deze leuke bijzettafel nu onderdeel van de HAY collectie. HAY's Bella Coffee Table is een ingetogen tafel die klein genoeg is om overal te plaatsen. Het ultradunne oppervlak en de poten in voorgevormd eikenfineer creëren een functionele en esthetisch lichte tafel die apart kan worden gebruikt of in paren of groepen kan worden geplaatst. De tafel kan als koffietafel gebruikt worden, maar ook als salontafel of bijzettafel. Simpel, maar elegant.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Bella coffee table ?45 x h39 water-based lacquered solid oak
Bella bijzettafel oiled solid oak

€ 275,00