Specificaties
Breedte: 40
Designer: HAY
Diepte: 40
Hoogte: 24
Materiaal: Wool

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Bead Basket is met de hand gemaakt in Nepal volgens eeuwenoude tradities en bestaat uit honderden vilten ballen die zorgvuldig zijn gerold in levendige patronen. Dit zorgt voor een unieke en decoratieve opbergoplossing voor elke kamer in huis. Of je nu dekens, speelgoed of kantoorbenodigdheden wilt opbergen, deze mand is ideaal. Verkrijgbaar met of zonder handvatten en in verschillende ontwerpen en kleuren. Let op: aangezien al onze manden met de hand worden gemaakt, kunnen ze iets in grootte variëren.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Bead basket grey

€ 185,00