Specificaties
Breedte: 20
Designer: Pereira Office
Hoogte: 5
Kleurnaam: Light blue
Length: 27,5
Materiaal: Terracotta

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Barro Oval Schaal, ontworpen door de Portugese ontwerper Rui Pereira, is een veelzijdige toevoeging aan de serviescollectie, die de eettafel verrijkt met de warmte en eenvoud van terracotta. De term "Barro" betekent rode klei in het Portugees en belichaamt het respect van de ontwerper voor de tradities en uiteenlopende toepassingen van dit eeuwenoude materiaal. De schaal, vakkundig vervaardigd in Portugal van robuuste terracotta, dient een dubbel doel: hij kan worden gebruikt in de oven en tevens als elegante serveerschaal. De Barro Oval Schaal is verkrijgbaar in twee maten en drie verschillende kleurontwerpen. Combineer het met de rest van het Barro-servies voor een persoonlijke en uitnodigende tafelsetting.

Rui Pereira is een Portugese ontwerper die een sterke interesse heeft in het verkennen van verschillende culturen. Hij heeft in diverse steden gewoond, waaronder Valencia, Milaan en momenteel Kopenhagen. Zijn passie ligt in het ontwerpen van producten die vernieuwend zijn en hij is voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën en ervaringen. Hij werkt samen met mensen van over de hele wereld aan diverse ...
Lees meer
Barro Oval Schaal Small Light blue

€ 35,00