Specificaties
Breedte: 17
Collectie: Arcs
Designer: Muller van Severen
Diepte: 13
Dimbaar: Ja
Hoogte: 25
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Auburn red
Koord lengte: Excl. koord set
Lamp: Exclusief
Lichtbron: LED E14
Materiaal: Staal

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Arcs Wandlamp maakt deel uit van een serie ontwerpen voor HAY door het Belgische duo Muller Van Severen. De lamp heeft een ketting van gebogen bogen die een elegante, geschulpte vorm creëren en zorgt voor zacht, sfeervol licht naar boven en beneden dat interessante vormen en schaduwen creëert. De lamp is eenvoudig te monteren en is verkrijgbaar in twee versies: met en zonder schakelaar, wat flexibele installatie mogelijk maakt met geïntegreerde of onafhankelijke stroomkabels. Gemaakt van massief staal, is de Arcs beschikbaar in verschillende kleuren of met een spiegeloppervlak. De veelzijdige montageopties maken de lamp ideaal voor gangen, grote ruimtes, nachtkastjes of kleine hoekjes.

Muller Van Severen

Muller Van Severen Muller Van Severen werd in 2011 opgericht door het Belgische kunstenaarsduo Fien Muller en Hannes Van Severen. Het koppel is altijd gepassioneerd geweest over het creëren van visueel opvallende meubelstukken die de grens tussen design en kunst vervagen, geïnspireerd door architectuur en verschillende materialen. Ze hebben talrijke prijzen gewonnen en samengewerkt met prestigieuze musea over de hel...
Lees meer
Arcs Wall Switch Auburn red
Arcs Wandlamp Auburn red

€ 249,00