Specificaties
Breedte: 44
Collection: Arcs
Designer: Muller van Severen
Hoogte: 87
Kleurnaam: Eggshell
Length: 63
Materiaal: Powder coated steel

Onderhoud

  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Stof het meubilair regelmatig af om het uiterlijk en de netheid te behouden.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Arcs Trolley, ontworpen door het Belgische duo Muller Van Severen, is een functionele en decoratieve trolley met een aaneenschakeling van verticale bogen. Dit meubelstuk combineert industriële technieken met elegante lijnen voor een opvallende en sculpturale uitstraling. Het geschulpte frame ondersteunt twee of drie etages en rust op slanke poten op wieltjes voor gemakkelijk verplaatsen. Gemaakt van gepoedercoat staal in diverse kleuropties, is de trolley geschikt voor verschillende kamers en toepassingen in huis. Van het tentoonstellen en opbergen van spullen in de woonkamer tot extra plankruimte in de keuken of als nachtkastje.

Muller Van Severen

Muller Van Severen Muller Van Severen werd in 2011 opgericht door het Belgische kunstenaarsduo Fien Muller en Hannes Van Severen. Het koppel is altijd gepassioneerd geweest over het creëren van visueel opvallende meubelstukken die de grens tussen design en kunst vervagen, geïnspireerd door architectuur en verschillende materialen. Ze hebben talrijke prijzen gewonnen en samengewerkt met prestigieuze musea over de hel...
Lees meer
Arcs trolley hoog eggshell

€ 325,00