Specificaties
Breedte: 20
Collectie: Arcs
Designer: Muller van Severen
Diameter: 20
Diepte: 20
Dimbaar: Nee
Hoogte: 30
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Sea green
Koord lengte: Excl. koord set
Lamp: Exclusief
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Staal

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Arcs shade cobalt blue
De Arcs Lampenkap maakt deel uit van een serie gebogen ontwerpen die het Belgische duo Muller Van Severen voor HAY heeft gecreëerd. Gevormd uit een continue aaneenschakeling van gebogen bogen die een element vormen, creëert de Arcs Lampenkap een ruimtelijk volume dat speelt met licht en vorm. De kap kan worden gebruikt als tafellamp of als hanglamp aan het plafond, waarbij beide opties contrasten vormen in diepte, kleur en vorm, resulterend in een elegant geschulpte silhouet. Combineer de Arcs Lampenkap met de Cord Snoerset.

Muller Van Severen

Muller Van Severen Muller Van Severen werd in 2011 opgericht door het Belgische kunstenaarsduo Fien Muller en Hannes Van Severen. Het koppel is altijd gepassioneerd geweest over het creëren van visueel opvallende meubelstukken die de grens tussen design en kunst vervagen, geïnspireerd door architectuur en verschillende materialen. Ze hebben talrijke prijzen gewonnen en samengewerkt met prestigieuze musea over de hel...
Lees meer
HAY Arcs shade mirror
Arcs Lampenkap Sea green

€ 249,00