Specificaties
Breedte: 20
Collectie: Arcs
Designer: Muller van Severen
Diameter: 20
Diepte: 20
Dimbaar: Nee
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 30
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Cobalt blue
Koord lengte: Excl. koord set
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Staal

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
Arcs Shade in cobalt blue maakt deel uit van een serie gebogen ontwerpen die het Belgische duo Muller Van Severen voor HAY heeft gecreëerd. Gevormd uit een continue aaneenschakeling van gebogen bogen die een element vormen, creëert de Arcs Shade een ruimtelijk volume dat speelt met licht en vorm. Lampenkap wordt geleverd zonder snoeren. De kap kan worden gebruikt als tafellamp of als hanglamp aan het plafond, waarbij beide opties contrasten vormen in diepte, kleur en vorm, resulterend in een elegant geschulpte silhouet. Arcs is gemaakt van staal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren of met een spiegelend oppervlak. De snoeren voor de lampenkappen worden apart verkocht en zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen - een tafel-/vloervariant met een in-line aan/uit-tuimelschakelaar, en een pendelvariant voor plafondlampen. De snoeren worden niet geleverd met een gloeilamp.

Muller van Severen

Muller van Severen Muller van Severen is een ontwerpstudio, opgericht in 2011 door het Belgische ontwerpersduo Fien Muller en Hannes Van Severen. Vandaag de dag worden zij gezien als een van de meest beeldbepalende Europese ontwerpteams. Je kunt in hun ontwerpen zien dat sculpturaal interessante meubels, objecten en materialen hen inspireren. Hun ontwerpen bevinden zich altijd ergens tussen design en kunst. Door de ...
Read more
Arcs lampenkap cobalt blue

€ 249,00