Specificaties
Breedte: 75
Collectie: Arbour
Designer: Andreas Engesvik, Daniel Rybakken
Diepte: 85
Hoogte: 75

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Stofzuig het meubilair regelmatig met behulp van het meubelmondstuk om stof te verwijderen en pluisvorming te voorkomen.
  • Gebruik nooit geconcentreerde reinigingsmiddelen of bleekmiddel, ammoniak, optische witmakers of zeep bedoeld voor harde oppervlakken.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Wees voorzichtig om de oppervlakte niet te krassen of te beschadigen met scherpe voorwerpen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Arbour club armchair
De Arbour Club fauteuil is een compacte en duurzame fauteuil met een duurzaam design. De zitting en rugkussens zijn gemaakt in zorgvuldig uitgebalanceerde proporties, terwijl het frame een sterk en toch elegant profiel creëert met een architecturale kwaliteit. Let op: de afbeeldingen laten alleen de verschillende onderstellen zien. De stoffen op de afbeelding komen niet overeen met de stofgroep. Benieuwd naar alle stofmogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze winkels. De Arbour Club fauteuil, het nieuwste lid van de Arbour familie van Andreas Engesvik en Daniel Rybakken, deelt hetzelfde concept dat design de constructie moet volgen. Deze fauteuil is samengesteld uit afzonderlijke componenten die onafhankelijk van elkaar zijn geproduceerd voor optimaal comfort, kwaliteit en efficiëntie. De Arbour Club fauteuil is ontwikkeld om een compacte en duurzame fauteuil met een duurzaam profiel te bieden en heeft het Nordic Swam Ecolabel, met FSC-gecertificeerd hout en gelakt frame op waterbasis en EU-Milieukeur voor de bekledingen van de Eco-versie. De zitting en rugkussens zijn gemaakt in zorgvuldig uitgebalanceerde proporties, terwijl het frame een sterk en toch elegant profiel creëert met een architecturale kwaliteit. Met zijn logische constructie en overzichtelijke designtaal combineert de Arbour Club fauteuil zijn uitgesproken Scandinavische esthetiek met hoog comfort en grote duurzaamheid. Deze fauteuil variant is verkrijgbaar met verschillende stofferings opties en is ideaal voor kleine ruimtes of om te combineren met andere Arbour-modellen in grotere woonkamers of horecaruimtes.

Daniel Rybakken en Andreas Engesvik

Daniel Rybakken en Andreas Engesvik Daniel Rybakken en Andreas Engesvik zijn Noorse ontwerpers. Daniel studeerde design aan de Oslo School of Architecture en de School of Arts & Crafts in Göteborg, Zweden, voordat hij daar in 2008 zijn eigen praktijk begon. Tijdens het ontwerpen richt hij zich altijd op de schoonheid van daglicht. Andreas studeerde eerst kunstgeschiedenis aan de University of Bergen in Noorwegen en ging daarna D...
Lees meer
HAY Arbour club armchair
Arbour club fauteuil

€ 2.499,00