Specificaties
Breedte: 75
Collectie: Arbour
Designer: Andreas Engesvik, Daniel Rybakken
Diepte: 85
Hoogte: 75

Onderhoud

HAY biedt mooie bankstellen in stof en leer en natuurlijk wil je de bank zo lang mogelijk in topconditie houden. Zo kan je jarenlang van jouw aankoop genieten. Daarom hebben we een aantal onderhoud tips. Gebruik een textielbeschermer die alle soorten textiel optimaal beschermt tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Maakt stoffen onzichtbaar vlek werend en waterafstotend. Wij raden de Textile Protector van Oranje Care Products aan. Voor leer adviseren wij de Microfiber Leather Protector, een lederbeschermer speciaal voor leer. Beschermt optimaal tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Vloeistoffen kunnen eenvoudig opgedept worden.
HAY Arbour club armchair
De Arbour Club fauteuil is een compacte en duurzame fauteuil met een duurzaam design. De zitting en rugkussens zijn gemaakt in zorgvuldig uitgebalanceerde proporties, terwijl het frame een sterk en toch elegant profiel creëert met een architecturale kwaliteit. Let op: de afbeeldingen laten alleen de verschillende onderstellen zien. De stoffen op de afbeelding komen niet overeen met de stofgroep. Benieuwd naar alle stofmogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze winkels. De Arbour Club fauteuil, het nieuwste lid van de Arbour familie van Andreas Engesvik en Daniel Rybakken, deelt hetzelfde concept dat design de constructie moet volgen. Deze fauteuil is samengesteld uit afzonderlijke componenten die onafhankelijk van elkaar zijn geproduceerd voor optimaal comfort, kwaliteit en efficiëntie. De Arbour Club fauteuil is ontwikkeld om een compacte en duurzame fauteuil met een duurzaam profiel te bieden en heeft het Nordic Swam Ecolabel, met FSC-gecertificeerd hout en gelakt frame op waterbasis en EU-Milieukeur voor de bekledingen van de Eco-versie. De zitting en rugkussens zijn gemaakt in zorgvuldig uitgebalanceerde proporties, terwijl het frame een sterk en toch elegant profiel creëert met een architecturale kwaliteit. Met zijn logische constructie en overzichtelijke designtaal combineert de Arbour Club fauteuil zijn uitgesproken Scandinavische esthetiek met hoog comfort en grote duurzaamheid. Deze fauteuil variant is verkrijgbaar met verschillende stofferings opties en is ideaal voor kleine ruimtes of om te combineren met andere Arbour-modellen in grotere woonkamers of horecaruimtes.

Daniel Rybakken en Andreas Engesvik

Daniel Rybakken en Andreas Engesvik Daniel Rybakken en Andreas Engesvik zijn Noorse ontwerpers. Daniel studeerde design aan de Oslo School of Architecture en de School of Arts & Crafts in Göteborg, Zweden, voordat hij daar in 2008 zijn eigen praktijk begon. Tijdens het ontwerpen richt hij zich altijd op de schoonheid van daglicht. Andreas studeerde eerst kunstgeschiedenis aan de University of Bergen in Noorwegen en ging daarna D...
Read more
HAY Arbour club armchair
Arbour club fauteuil

€ 2.499,00