Specificaties
Breedte: 48
Collectie: Apollo
Designer: Studio 0405
Diepte: 19,6
Dimbaar: Nee
Hoogte: 27,5
IP Nummer: 20
Kleurnaam: White
Lamp: Geïntegreerde LED
Length: 0
Lichtbron: LED G9
Materiaal: Opaal glas

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Ontdek de Apollo Wandlamp van HAY, ontworpen door STUDIO 0405. Deze wandlamp geeft een moderne draai aan het klassieke ontwerp van de lamp. Hij behoudt de basisstructuur van de traditionele wandlamp maar heeft een sculpturaal en functioneel ontwerp. De lamp heeft drie mondgeblazen opaalglazen kappen boven gebogen buisvormige armen, waardoor een contrast ontstaat tussen de organische kappen en het industriële aluminium frame. Eenmaal aan de muur bevestigd, kan de Apollo Wandlamp specifieke gebieden verlichten en sfeer toevoegen aan verschillende soorten ruimtes. Met zijn unieke ontwerp brengt deze wandlamp een moderne touch in elke omgeving.

Studio 0405

Studio 0405 Nikolaj Lorentz Mentze is een Deense ontwerper en eigenaar van het ontwerpbureau STUDIO 0405. Dit is een ontwerpstudio waar ruimte en object elkaar ontmoeten. Hij onderzoekt de historische, technische en esthetische eigenschappen van design en hoe dit zich verder kan ontwikkelen in een object. Hij gebruikt onverwachte materialen en productiemethoden, met behulp van zijn kennis van nichefabrikanten...
Lees meer
Apollo Wandlamp

€ 345,00