Specificaties
Breedte: 25
Designer: Studio 0405
Diameter: 25
Diepte: 25
Dimbaar: Nee
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 38
IP Nummer: 20
Koord lengte: Excl. koord set
Length: 0
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Kurk, Opaal glas

Care & Maintenance

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
Ontworpen door STUDIO 0405, de Apollo tafellamp van HAY is een elegante tafellamp met een zachte, organische uitdrukking. Mondgeblazen in opaal glas om een duidelijk tulpvormig silhouet te creïren. Het handgemaakte ontwerp zorgt ervoor dat elke basis een iets andere grootte en vorm heeft, waardoor elke lamp een unieke, one-of-a-kind kwaliteit heeft. De lampenkap is ontworpen voor gebruik met de HAY Table Cord Set, wordt geleverd met een kurken stop voor het bevestigen van de fitting in de hals van de glazen kap en gebruikt een standaard E27-lamp (niet meegeleverd). Let op: snoerset wordt apart verkocht.

Studio 0405

Studio 0405 Nikolaj Lorentz Mentze is een Deense ontwerper en eigenaar van het ontwerpbureau STUDIO 0405. Dit is een ontwerpstudio waar ruimte en object elkaar ontmoeten. Hij onderzoekt de historische, technische en esthetische eigenschappen van design en hoe dit zich verder kan ontwikkelen in een object. Hij gebruikt onverwachte materialen en productiemethoden, met behulp van zijn kennis van nichefabrikanten...
Read more
Apollo tafellamp

€ 415,00