Specificaties
Breedte: 12,5
Designer: Studio 0405
Diameter: 12,5
Diepte: 12,5
Dimbaar: Nee
Hoogte: 21,8
IP Nummer: 20
Koord lengte: Excl. koord set
Lamp: Exclusief
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Opaal glas

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Apollo portable white
Ontdek de Apollo portable lamp, een handgemaakte lamp van opaalglas ontworpen door STUDIO 0405. Deze draagbare en vrijstaande lamp is perfect voor zowel binnen als buiten en creëert overal een intieme sfeer. Met zijn strakke, hedendaagse ontwerp en warme verlichting is de Apollo geschikt voor elke ruimte, van je huis tot cafés en terrassen.

Studio 0405

Studio 0405 Nikolaj Lorentz Mentze is een Deense ontwerper en eigenaar van het ontwerpbureau STUDIO 0405. Dit is een ontwerpstudio waar ruimte en object elkaar ontmoeten. Hij onderzoekt de historische, technische en esthetische eigenschappen van design en hoe dit zich verder kan ontwikkelen in een object. Hij gebruikt onverwachte materialen en productiemethoden, met behulp van zijn kennis van nichefabrikanten...
Lees meer
HAY Apollo portable white

You may also like

-14%
Apollo tafellamp
€ 415,00 € 356,90
Apollo portable lamp
€ 249,00*

€ 214,14