Specificaties
Breedte: 19
Collectie: Apex
Designer: John Tree
Diepte: 16
Dimbaar: Nee
Hoogte: 38
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Green
Koord lengte: 200 CM
Lamp: Exclusief
Length: 0
Lichtbron: LED E14
Materiaal: Chrome, Staal

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Apex Tafellamp, ontworpen door de Britse ontwerper John Tree, combineert klassieke elementen van de Bankier's Lamp met zijn eigentijdse en kleurrijke stijl. De gevouwen stalen lampenkappen creëren een puntig daklijn silhouet, wat de inspiratie vormt achter de naam van de lamp en tegelijkertijd een grafisch contrast biedt met de verchroomde voet. De ronde voet en de schuine arm worden aangevuld met een kleurrijke lampenkap die 360 graden kan draaien, waardoor gebruikers het licht naar wens kunnen richten. De Apex Tafellamp biedt een functionele verlichtingsoplossing voor verschillende ruimtes en toepassingen, van een bureaulamp tot een leeslamp op een nachtkastje.

John Tree is een product- en meubelontwerper uit Londen. Hij studeerde af aan Kingston University en werkte daarna voor FM Design voordat hij bij het Sony Design-team ging werken in hun kantoren in Tokio, San Francisco en Londen. Later sloot hij zich aan bij het studio van Jasper Morrison voordat hij zijn eigen kantoor opende in 2016. Tegenwoordig verdeelt hij zijn tijd tussen Jasper's studio en z...
Lees meer
Apex Tafellamp Emerald green

€ 115,00