Specificaties
Breedte: 16
Collectie: Apex
Designer: John Tree
Diepte: 38,8
Dimbaar: Nee
Hoogte: 38
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Green
Koord lengte: 200 CM
Lamp: Exclusief
Length: 0
Lichtbron: LED E14
Materiaal: Chrome, Staal

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Apex Bureaulamp is ontworpen door de Britse designer John Tree, die zich liet inspireren door de klassieke bankierslamp. De gevouwen stalen lampenkappen geven de lamp een opvallend puntdak-achtig silhouet, wat zowel de naam van de lamp heeft geïnspireerd als voor een opvallend contrast zorgt met de chroomkleurige voetstukken. De ronde basis en de schuine arm vormen een harmonieus geheel met de kleurrijke kap, die 360 graden kan draaien. Dit geeft gebruikers de vrijheid om het licht precies daarheen te richten waar ze het nodig hebben. De Apex bureau lamp is een functionele verlichtingsoplossing voor diverse ruimtes en doeleinden, of het nu gaat om taakverlichting op een bureau of een leeslamp op een nachtkastje.

John Tree is een product- en meubelontwerper uit Londen. Hij studeerde af aan Kingston University en werkte daarna voor FM Design voordat hij bij het Sony Design-team ging werken in hun kantoren in Tokio, San Francisco en Londen. Later sloot hij zich aan bij het studio van Jasper Morrison voordat hij zijn eigen kantoor opende in 2016. Tegenwoordig verdeelt hij zijn tijd tussen Jasper's studio en z...
Lees meer
Apex Clip Lamp Iron black
Apex Bureaulamp Emerald green

€ 115,00