Specificaties
Breedte: 36,5
Designer: Sam Weller
Diepte: 14
Dimbaar: Nee
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 32,5
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Charred orange
Koord lengte: 200 CM
Lichtbron: 2 X LED E14
Materiaal: Aluminium, Staal

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAY's Anagram tafellamp in charred orange combineert functionaliteit met visuele aantrekkingskracht om een tafellamp te creëren met een robuuste constructie en een sterke persoonlijkheid. Met een royaal gebogen, glanzende kap die bovenop twee gespleten geanodiseerde aluminium poten staat, updaten de contrasterende elementen van het ontwerp de bekende lamptypologie met een originele en eigentijdse esthetiek. De duurzame plaatstalen kap en buispoten zijn gemaakt om lang mee te gaan en creïren een solide verschijning die wordt gekenmerkt door zijn intu´tieve functionaliteit. De lamp heeft een aan/uit toggle switch en gebruikt standaard E14 lampen, waardoor een sfeervol licht ontstaat dat zowel geschikt is als bureaulamp of als aanvullende lichtbron op een dressoir of vensterbank.

Sam Weller

Sam Weller Sam Weller is een Britse ontwerper, werkzaam op het gebied van Industrial Design en Engineering. Hij studeerde in 2012 af met een Master of Arts in Design Products aan het Royal College of Art in Londen. Zijn werk is tijdloos en eerlijk en hij richt zich altijd op een sobere esthetiek die de materiaalkeuze en functie van een product weerspiegelt. Hij heeft zijn werk tentoongesteld in o.a. het V&am...
Read more
HAY Anagram table lamp iron black
Anagram tafellamp charred orange

€ 295,00