Specificaties
Breedte: 36,5
Designer: Sam Weller
Diepte: 14
Dimbaar: Nee
Hoogte: 32,5
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Charred orange
Koord lengte: 200 CM
Lamp: Exclusief
Lichtbron: 2 X LED E14
Materiaal: Aluminium, Staal

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY's Anagram tafellamp in charred orange combineert functionaliteit met visuele aantrekkingskracht om een tafellamp te creëren met een robuuste constructie en een sterke persoonlijkheid. Met een royaal gebogen, glanzende kap die bovenop twee gespleten geanodiseerde aluminium poten staat, updaten de contrasterende elementen van het ontwerp de bekende lamptypologie met een originele en eigentijdse esthetiek. De duurzame plaatstalen kap en buispoten zijn gemaakt om lang mee te gaan en creïren een solide verschijning die wordt gekenmerkt door zijn intu´tieve functionaliteit. De lamp heeft een aan/uit toggle switch en gebruikt standaard E14 lampen, waardoor een sfeervol licht ontstaat dat zowel geschikt is als bureaulamp of als aanvullende lichtbron op een dressoir of vensterbank.

Sam Weller

Sam Weller Sam Weller is een Britse ontwerper, werkzaam op het gebied van Industrial Design en Engineering. Hij studeerde in 2012 af met een Master of Arts in Design Products aan het Royal College of Art in Londen. Zijn werk is tijdloos en eerlijk en hij richt zich altijd op een sobere esthetiek die de materiaalkeuze en functie van een product weerspiegelt. Hij heeft zijn werk tentoongesteld in o.a. het V&am...
Lees meer
HAY Anagram table lamp iron black

You may also like

Anagram tafellamp charred orange
€ 295,00*

€ 253,70