Specificaties
Breedte: 80
Collectie: AAT
Designer: HAY, Hee Welling
Hoogte: 74, 105
Lengte: 80

Care & Maintenance

HAY heeft een mooie collectie tafels in hout of een combinatie van materialen zoals linoneum of aluminium. Als basis voor goed onderhoud geldt, verwijder stof en vingerafdrukken met een schone pluisvrije doek en gebruik een speciaal schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Ernstig vervuilde oppervlakten kunnen het beste nat worden gereinigd met een schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Droog meteen daarna het oppervlak met een schone uitgewrongen doek. Zo gaat je aankoop langer mee.
HAY AAT family
De AAT 15 is onderdeel van de About A Table collectie van HAY. De tafel is modern, tijdloos en sfeervol. Deze zwarte tafel is multi-inzetbaar: gebruik de prachtige AAT 15 als grote eettafel, puzzeltafel of bureautafel in huis of als werktafel op kantoor. HAY's About A Table tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY AAT 10
AAT 15

€ 1.049,00