Specificaties
Breedte: 80, 90, 105
Collectie: AAT
Designer: HAY, Hee Welling
Hoogte: 74, 95, 105
Lengte: 160, 180, 220, 280

Onderhoud

HAY heeft een mooie collectie tafels in hout of een combinatie van materialen zoals linoneum of aluminium. Als basis voor goed onderhoud geldt, verwijder stof en vingerafdrukken met een schone pluisvrije doek en gebruik een speciaal schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Ernstig vervuilde oppervlakten kunnen het beste nat worden gereinigd met een schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Droog meteen daarna het oppervlak met een schone uitgewrongen doek. Zo gaat je aankoop langer mee.
HAY AAT 10
De AAT 10 is onderdeel van de About A Table collectie van HAY. De tafel is modern, tijdloos en sfeervol. Deze zwarte tafel is multi-inzetbaar: gebruik de prachtige AAT 10 als grote eettafel, puzzeltafel of bureautafel in huis of als werktafel op kantoor. HAY's About A Table tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Hee Welling

Hee Welling Hee Welling is een meubelontwerper met zijn eigen studio in Kopenhagen. Hij studeerde aan de University of Art and Design in Helsinki en heeft een master in meubeldesign aan The Royal Danish Academy of Fine Arts. Nu werkt hij op het gebied van meubelen, interieur, verlichting en industrieel design. Hij maakt objecten die simpel maar bruikbaar zijn, met een eerlijk en zorgvuldig materiaalgebruik. O...
Read more
HAY AAT 10
AAT 10

€ 1.649,00