Specificaties
Breedte: 33,5
Designer: Johan van Hengel
Diameter: 33,5
Diepte: 33,5
Dimbaar: Nee
Hoogte: 25
IP Nummer: 20
Koord lengte: Excl. koord set
Lamp: Exclusief
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Oak

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
AAC 127 Atlas 951
HAY's 30 Degrees hanglamp Medium is ontworpen door Johan van Hengel. Deze jonge meubel- en productontwerper ontwerpt eenvoudige, elegante en bruikbare items. De 30 Degrees lampenkappen zijn gemaakt van gefineerd eiken. Een 30 graden hoek creïert een houtnerf die continue doorloopt. De design hanglamp hangt mooi boven de eettafel, maar ook boven de salontafel of in de slaapkamer. Deze hanglamp is te koop in verschillende afmetingen in naturel. Het koord is los verkrijgbaar.

Johan van Hengel

Johan van Hengel Johan van Hengel is een meubel- en productontwerper, gevestigd in Rotterdam. Hij studeerde Industrial Product Design aan de Haagse Hogeschool en lanceerde in 2013 zijn eigen studio met meubels, verlichting en alledaagse voorwerpen. Hij is van nature en door zijn opleiding een echte probleemoplosser. Door zijn logische en onderzoekende benadering creëert hij alledaagse voorwerpen met nieuwe lagen v...
Lees meer
30 Degrees lampenkap medium

€ 165,00