Specificaties
Breedte: 45
Designer: Johan van Hengel
Diameter: 45
Diepte: 45
Dimbaar: Nee
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 35
IP Nummer: 20
Koord lengte: Excl. koord set
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Oak

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAY's 30 Degrees hanglamp Large is ontworpen door Johan van Hengel. Deze jonge meubel- en productontwerper ontwerpt eenvoudige, elegante en bruikbare items. De 30 Degrees lampenkappen zijn gemaakt van gefineerd eiken. Een 30 graden hoek creïert een houtnerf die continue doorloopt. De design hanglamp hangt mooi boven de eettafel, maar ook boven de salontafel of in de slaapkamer. Deze hanglamp is te koop in verschillende afmetingen in naturel. Het koord is los verkrijgbaar

Johan van Hengel

Johan van Hengel Johan van Hengel is een meubel- en productontwerper, gevestigd in Rotterdam. Hij studeerde Industrial Product Design aan de Haagse Hogeschool en lanceerde in 2013 zijn eigen studio met meubels, verlichting en alledaagse voorwerpen. Hij is van nature en door zijn opleiding een echte probleemoplosser. Door zijn logische en onderzoekende benadering creëert hij alledaagse voorwerpen met nieuwe lagen v...
Read more
30 Degrees lampenkap large

€ 275,00