Specificaties
Breedte: 45
Collectie: Sobremesa
Colour name product: Green
Designer: Laila Gohar
Diepte: 45
Kleurnaam: Green
Length: 45
Materiaal: Katoen, Oeko-tex cotton

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
De Sobremesa servettenset in green maakt deel uit van de samenwerking tussen HAY en kunstenares Laila Gohar, die de vreugde van het samenkomen met familie en vrienden bij een goede maaltijd viert. De set is ontworpen om een decoratief randje aan een gedekte tafel te geven. Elke servet is gemaakt van hoogwaardig OEKO-TEX linnen en heeft een ander geborduurd of geappliceerd motief. De servetten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen alleen worden gebruikt of samen met het tafelkleed en de placemats uit dezelfde collectie.

Laila Gohar

Laila Gohar Laila Gohar is een designer en chef, bekend geworden door iets functioneels als eten naar bijzondere esthetische hoogten te verheffen. Ze woont en werkt in New-York waar ze onder andere bijzondere voedsel installaties en ervaringen ontwerpt. Denk bijvoorbeeld aan een fauteuil gemaakt van brood, met parels bekleed fruit en klassieke sculpturen gesneden uit boter. Gohar werkt graag met eten omdat he...
Read more
Sobremesa servetten set van 4 green

€ 105,00