Specificaties
Breedte: 11
Designer: HAY
Diameter: 87
Diepte: 5
Hoogte: 81
Materiaal: Poe fabric, Staal

Onderhoud

  • Spoel je reisbeker af met water, of was af met de hand met een neutraal afwasmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Paper paper bin dark green
Canopy is een paraplu gemaakt van waterdicht POE en heeft een fijn zwart handvat. Je kunt 'm heel gemakkelijk inklappen waardoor je de opvouwbare paraplu makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Wat moet je in het regenachtige Nederland toch zonder een paar goede paraplu's? Canopy van HAY is een prachtige opvallende, maar doorzichtige paraplu. Deze transparante paraplu is gemaakt van waterdicht POE en heeft een fijn zwart handvat. Je kunt 'm heel gemakkelijk inklappen waardoor je de opvouwbare paraplu makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Paper paper bin dark green
Canopy paraplu clear

€ 25,00