Specificaties
Breedte: 206.5, 207
Designer: HAY
Diepte: 5, 44, 44.5
Hoogte: 5, 196, 196.5
Materiaal: Oak, Powder coated steel

Onderhoud

HAY heeft praktische plank en kastsystemen in collectie van gepoedercoat staal. Om dit materiaal schoon te maken heb je een doek of een zachte borstel nodig. Gebruik lauw water of een milde zeepoplossing om de oppervlakte van het product schoon te maken. Gebruik hiervoor nooit bijtende wasmiddelen. Maak het product, na het schoonmaken, nat met water en maak het daarna droog.
HAY Woody low nature/white
Woody high nature white is een vakkenkast geïnspireerd op een traditionele ladder. Doordat de Woody vakkenkast geen voor- of achterkant kent staat deze mooi vrij in een ruimte zowel als tegen de muur. Woody is gemaakt in de geest van het modernisme: niets in de constructie is verborgen, alle verbindingen zijn zichtbaar en alle onderdelen zijn industrieel vervaardigd. De vakkenkast kan decoratief worden neergezet, voor het uitstallen van waardevolle spullen zoals: boeken, beeldjes, fotolijstjes of LP s. Maar is ook perfect te gebruiken als wandkast voor het opbergen van mappen en ordners in een kantoor.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Woody High nature white

€ 1.249,00