Specificaties
Breedte: 17,5
Colour name product: Light grey
Designer: Shane Schneck
Diepte: 35
Hoogte: 28
Kleurnaam: Light grey
Materiaal: HDPE plastic

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
HAY Watering can terracotta
HAY's Watering Can in light grey is een minimalistisch & tijdloos ontwerp van Shane Shneck. Deze plantengieter is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is gemaakt van recyclebaar en weerbestendig plastic. Het is een redelijk kleine gieter, zodat je 'm overal kwijt kan.

Shane Schneck

Shane Schneck Shane Schneck is een Amerikaanse ontwerper, gevestigd in Zweden. Hij richtte in 2010 zijn Office for Design Studio op in Stockholm. Deze studio overbrugt de wereld van design en technologie in een verlangen om de industriestandaarden uit te dagen en nieuwe oplossingen voor het hedendaagse leven te ontdekken. Zijn producten bevatten vaak een verrassingselement, of zijn op de een of andere manier sp...
Read more
HAY Watering can light grey
Watering Can light grey

€ 35,00