Specificaties
Breedte: 9,5
Collectie: W&S
Colour name product: Soft yellow
Designer: Wang & Soderstrom
Diameter: 9,5
Diepte: 9,5
Hoogte: 18
Kleurnaam: Soft yellow
Materiaal: Stoneware

Care & Maintenance

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
Geïnspireerd door de ruimte waar digitale en fysieke vormen elkaar ontmoeten, is de Soft kandelaar in soft yellow van Wang & Soderstrom een unieke kunstobject. Elk W&S kandelaar is in een keramiekfabriek 3D geprint en in porselein gegoten. Mooi voor op je eettafel, dressoir of salontafel. Verkrijgbaar in twee soorten designs. De W&S kandelaar is een design van Wang & Soderstrom. De kandelaars zijn unieke sculpturale objecten die dienst doen als miniatuur kunstwerken. De kaarsenhouders zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kleuren en zijn ideaal om alleen of samen neer te zetten als decoratie op tafel en in verschillende ruimtes.

Wang & Söderström

Wang & Söderström Wang & Söderström is een in Kopenhagen gevestigd kunstenaars- en designduo bestaande uit de Zweedse ontwerper Anny Wang en architect Tim Söderström. Anny studeerde aan the Academy of Design and Crafts in Göteborg en Tim studeerde af aan the Royal Danish Academy of Fine Arts in Copenhagen. Dit duo is geïnteresseerd in het onderzoeken van de relatie tussen digitale technologieën, materialen en leven...
Read more
W&S Soft kandelaar soft yellow

€ 55,00