Specificaties
Breedte: 9,5
Collectie: W&S
Colour name product: Lavender
Designer: Wang & Soderstrom
Diameter: 9,5
Diepte: 9,5
Hoogte: 18
Kleurnaam: Lavender
Materiaal: Stoneware

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
Geïnspireerd door de ruimte waar digitale en fysieke vormen elkaar ontmoeten, is de Soft kandelaar in lavender van Wang & Soderstrom een unieke kunstobject. Elke W&S kandelaar is in een keramiekfabriek 3D geprint en in porselein gegoten. Mooi voor op je eettafel, dressoir of salontafel. Verkrijgbaar in twee soorten designs.

Wang & Söderström

Wang & Söderström Wang & Söderström is een in Kopenhagen gevestigd kunstenaars- en designduo bestaande uit de Zweedse ontwerper Anny Wang en architect Tim Söderström. Anny studeerde aan the Academy of Design and Crafts in Göteborg en Tim studeerde af aan the Royal Danish Academy of Fine Arts in Copenhagen. Dit duo is geïnteresseerd in het onderzoeken van de relatie tussen digitale technologieën, materialen en leven...
Read more
W&S Soft kandelaar lavender

€ 55,00