Specificaties
Breedte: 3,5
Colour name product: Golden
Designer: HAY
Diepte: 0
Hoogte: 8
Kleurnaam: Golden
Materiaal: Aluminium

Care & Maintenance

HAY heeft mooie kapstokken in collectie van gepoedercoat staal. Om dit materiaal schoon te maken heb je een doek of een zachte borstel nodig. Gebruik lauw water of een milde zeepoplossing om de oppervlakte van het product schoon te maken. Gebruik hiervoor nooit bijtende wasmiddelen. Maak het product, na het schoonmaken, nat met water en maak het daarna droog.
De Volet haak in golden is ontworpen door Dimitri Bahler voor HAY. Deze ophanghaken zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en kunnen op allerlei plekken worden bevestigd. De gevouwen metalen vleugels verhullen de schroef. Deze haken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart en goud. De handdoekhaken kunnen worden gebruikt in de keuken, berging of badkamer. De handdoekhaken worden geleverd in een set van 2, perfect voor het ophangen van een handdoek en theedoek.Een set bestaat uit 2 haken.

Dimitri Bähler

Dimitri Bähler De Zwitserse ontwerper Dimitri Bähler woont en werkt in Biel, Zwitserland. Na zijn studie aan de University of Arts and Design in Lausanne en de Design Academy in Eindhoven opende hij in 2014 zijn eigen studio. Zijn ontwerpen zijn vaak spontaan, radicaal en toch ook poëtisch, maar altijd gerelateerd aan een substantieel toegepast onderzoek. Het is een alleskunner: van massa geproduceerde objecten ...
Read more
HAY Volet black
Volet haak golden

€ 35,00