Specificaties
Breedte: 8
Collectie: Sowden
Colour name product: Grey
Designer: George Sowden
Diameter: 8
Diepte: 8
Hoogte: 22
Kleurnaam: Grey
Materiaal: Polypropylene, Stainless steel

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De contrasterende kleuren zorgen voor het speelse uiterlijk van de Travel Cup, ontworpen door George Sowden. De beker is gemaakt van roestvrijstaal met een plastic deksel en verkrijgbaar in twee formaten.

George Sowden

George Sowden De Engelse ontwerper George Sowden studeerde architectuur aan de Gloucestershire College of Art. In 1970 verhuisde hij naar Milaan, waar hij zijn eigen studio opende. In de jaren ‘80 werd hij een van de oprichters van het designcollectief Memphis Group en in 2010 richtte hij zijn eigen brand SOWDEN op. Als ontwerper en ontwikkelaar won hij talloze designprijzen, waaronder de prestigieuze Compasso ...
Lees meer
HAY Travel cup 0,5 litre mint
Travel cup 0,5 liter grey
€ 49,00*

€ 39,20