Specificaties
Breedte: 8
Collectie: Sowden
Colour name product: Blue
Designer: George Sowden
Diepte: 12
Hoogte: 20
Kleurnaam: Blue
Materiaal: Tinplate

Care & Maintenance

Je zit altijd goed met de keuken accessoires van HAY. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor producten in de keuken te hanteren. Vergeet niet te checken of de producten geschikt zijn voor de vaatwasser. Je kunt dat zien als er het bekende symbool op het product staat aangegeven.
HAY's Tin in blue by Sowden is ontworpen door George Sowden. Dit kleurrijke roestvrijstalen blik met luchtdichte deksel is zeer geschikt voor het bewaren van koffie en andere droge voedingsmiddelen. Het tinnen blik is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Sowden Tin, ontworpen door George Sowden, is een kleurrijk opbergblik met een vintage en retro look. Het bewaarblik heeft een luchtdicht deksel dat geschikt is voor koffie en andere droge levensmiddelen. Verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren.

George Sowden

George Sowden De Engelse ontwerper George Sowden studeerde architectuur aan de Gloucestershire College of Art. In 1970 verhuisde hij naar Milaan, waar hij zijn eigen studio opende. In de jaren ‘80 werd hij een van de oprichters van het designcollectief Memphis Group en in 2010 richtte hij zijn eigen brand SOWDEN op. Als ontwerper en ontwikkelaar won hij talloze designprijzen, waaronder de prestigieuze Compasso ...
Read more
Tin by Sowden blue

€ 12,00