Specificaties
Breedte: 23,5
Collectie: Sowden
Designer: George Sowden
Diepte: 15
Hoogte: 13
Materiaal: Plastic, Porcelain, Stainless steel

Onderhoud

Je zit altijd goed met de keuken accessoires van HAY. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor producten in de keuken te hanteren. Vergeet niet te checken of de producten geschikt zijn voor de vaatwasser. Je kunt dat zien als er het bekende symbool op het product staat aangegeven.
HAY Tea grey
Tea Theepot van HAY is een bijzonder ontwerp van George Sowden. Deze prachtige theekan is gemaakt van porselein en is verkrijgbaar in het grijs. De Tea Theepot van HAY is een bijzonder ontwerp van George Sowden. Deze prachtige theekan is gemaakt van porselein en is verkrijgbaar in het grijs met een bordeauxkleurige deksel. Door het ontwerp en de kleur valt het item goed op. HAY's porseleinen theepot is dan ook een echte eyecatcher in de keuken.

George Sowden

George Sowden De Engelse ontwerper George Sowden studeerde architectuur aan de Gloucestershire College of Art. In 1970 verhuisde hij naar Milaan, waar hij zijn eigen studio opende. In de jaren ‘80 werd hij een van de oprichters van het designcollectief Memphis Group en in 2010 richtte hij zijn eigen brand SOWDEN op. Als ontwerper en ontwikkelaar won hij talloze designprijzen, waaronder de prestigieuze Compasso ...
Read more
HAY Tea grey
Tea theepot grey

€ 139,00