Specificaties
Breedte: 140
Designer: Julie Richoz
Diepte: 200
Kleurnaam: off white and lavender
Length: 200
Maat: 140 x 200
Materiaal: Jute, Katoen, Ployester

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
Designer Julie Richoz ontwierp dit uitgesproken vloerkleed dat uit een fijne mix bestaat van jute en katoen. Het Tapis vloerkleed in white and lavender is aan de onderkant voorzien van een anti-slip mat die de vorm van het tapijt behoudt en de verschuiving minimaliseert. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.Het Tapis-tapijt van Julie Richoz is geweven van een mix van natuurlijk jute en katoen. Het tapijt straalt een uitgesproken rauwe en elegante sfeer uit, die nog wordt versterkt door het handgemaakte uiterlijk. Het tapijt heeft een antisliprug die de vorm behoudt en de beweging van het tapijt minimaliseert, en is verkrijgbaar in verschillende maten met een verscheidenheid aan kleuropties.

Julie Richoz

Julie Richoz Julie Richoz is een Zwitsers-Franse ontwerper. Ze lanceerde haar eigen ontwerpstudio in Parijs nadat ze was afgestudeerd aan de University of Art and Design Lausanne (ECAL) en werkte voor Pierre Charpin als project-assistent. Ze houdt ervan om haar eigen taal te ontwikkelen door unieke objecten te maken. Ze is erg nieuwsgierig en gevoelig om zich door nieuwe dingen te laten inspireren en voor haar...
Read more
Tapis vloerkleed 140 x 200 off white and lavender

€ 279,00