Specificaties
Breedte: 1,9
Colour name product: Dark green
Designer: Andreas Engesvik
Diepte: 1,3
Hoogte: 19,5, 19.5
Kleurnaam: Dark green
Materiaal: Plastic

Onderhoud

Goede ventilatie in de badkamer is van groot belang voor het onderhouden van de producten en materialen in de badkamer. De ventilatie werkt het beste als je de ventilator aanzet en ook een deur of raam op een kier zet, zodat er lichte trekking ontstaat. Na het gebruik van de badkamer de producten droogmaken met een schone doek. Was handoeken en badmatten regelmatig. Hierdoor gaan de producten en materialen in de badkamer langer mee en voorkom je schimmelvorming.
Deze prachtige HAY Tann tandenborstel in dark green is ontworpen door Andreas Engesvik, vervaardigd door Jordan. Deze zachte tandenborstels zijn gemaakt van plastic en zijn beschikbaar in fantastische kleurencombinaties!

Andreas Engesvik

Andreas Engesvik Andreas Engesvik is een Noorse ontwerper met een eigen studio in Oslo. Eerst studeerde hij kunstgeschiedenis aan de University of Bergen in Noorwegen, daarna koos hij voor Design aan de National College of Art and Design, waar hij in 2000 zijn master haalde. Hij gaat graag over grenzen om objecten te ontwerpen die anderen interesseren. Zijn werk in Scandinavisch Design heeft een aantal internation...
Read more
Tann tandenborstel dark green

€ 5,00