Specificaties
Breedte: 3
Designer: HAY
Diepte: 3
Hoogte: 5
Kleurnaam: Lavender
Materiaal: Stoneware

Care & Maintenance

Goede ventilatie in de badkamer is van groot belang voor het onderhouden van de producten en materialen in de badkamer. De ventilatie werkt het beste als je de ventilator aanzet en ook een deur of raam op een kier zet, zodat er lichte trekking ontstaat. Na het gebruik van de badkamer de producten droogmaken met een schone doek. Was handoeken en badmatten regelmatig. Hierdoor gaan de producten en materialen in de badkamer langer mee en voorkom je schimmelvorming.
Berg je tandenborstel netjes op in deze HAY tandenborstelhouder in lavender. De houder is speciaal ontworpen voor de Tann tandenborstel, maar is ook geschikt voor andere tandenborstels. De tandenborstelhouder is te gebruiken voor iedere badkamerstijl en houdt de ruimte rondom de wasbak makkelijker schoon. De houder voor je tandenborstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals: roze, mint, lavendel, warm geel en nog veel meer. Voor welke tandenborstelhouder ga jij?

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Tandenborstelhouder lavendel

€ 10,00