Specificaties
Breedte: 60
Colour name product: Cacao sky
Designer: HAY
Diepte: 200
Kleurnaam: Cacao sky
Length: 200
Materiaal: Katoen

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
Met het Stripes and Stripes vloerkleed in cacao sky creer je dankzij de verticale strepen in contrasterende kleuren extra lengte in de ruimte. De loper is gemaakt van duurzaam katoen en is voorzien van franjes aan beide uiteinden van het kleed. Geschikt voor de overloop, naast het bed of in de gang. Verkrijgbaar in twee maten en in verschillende kleuren.Om ervoor te zorgen dat de tapijtloper goed blijft liggen, raden wij je aan om een rug pad 45x65 erbij te bestellen.De collectie Stripes and Stripes tapijten bestaat uit gedurfde verticale strepen in contrasterende kleuren en heeft een strak, grafisch ontwerp dat de illusie van extra lengte creert. Gemaakt van duurzaam katoen met franje aan de uiteinden, is het verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleurencombinaties.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Stripes And Stripes vloerkleed 60 x 200 cacao sky

€ 139,00