Specificaties
Breedte: 52
Colour name product: Wildflower
Designer: HAY
Diepte: 95
Kleurnaam: Wildflower
Length: 95
Materiaal: Katoen

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
Verwelkom je gasten op een kleurrijke manier met de Stripes and Stripes deurmatten. De verticale strepen in het ontwerp zijn voorzien van verschillende opvallende kleuren die elke hal of deuropening opvrolijkt. De deurmat is gemaakt van duurzaam katoen met franjes aan beide uiteinden en is verkrijgbaar in 4 kleuren.Om ervoor te zorgen dat de deurmat goed blijft liggen, raden wij je aan om een rug pad 45x65 erbij te bestellen.Met zijn opvallende verticale strepen in een strak, grafisch design verwelkomt de Stripes and Stripes deurmat gasten op een kleurrijke manier. De gangmat is gemaakt van duurzaam katoen met franjes aan de uiteinden en is het een gemakkelijke manier om een persoonlijke twist toe te voegen aan elke hal of deuropening. Kleurrijk en stijlvol!

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Stripes And Stripes deurmat 52 x 95 wildflower

€ 49,00