Specificaties
Breedte: 52
Colour name product: Wildflower
Designer: HAY
Diepte: 95
Kleurnaam: Wildflower
Length: 95
Materiaal: Katoen

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Verwelkom je gasten op een kleurrijke manier met de Stripes and stripes deurmat van HAY. De verticale strepen in het ontwerp zijn voorzien van verschillende opvallende kleuren die elke hal of deuropening opvrolijken. De deurmat is gemaakt van duurzaam katoen met franjes aan beide uiteinden, en de afmetingen zijn L95 x B52. Met zijn opvallende verticale strepen in een strak, grafisch design verwelkomt de Stripes and stripes deurmat gasten op een kleurrijke manier.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Stripes and stripes deurmat 52 x 95 wildflower
€ 49,00*

€ 36,75