Specificaties
Breedte: 2,2
Designer: HAY
Diameter: 2,2
Diepte: 2,2
Hoogte: 24
Maat: Crisp
Materiaal: Stearin wax

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
HAY's Stripe kaarsenset in crisp is een reeks originele en decoratieve kaarsen met kleurblokjes in speelse combinaties, die elke kamer zullen opfleuren. De kaarsen worden verkocht per set van 4.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Stripe kaarsen set van 4 crisp

€ 19,00