Specificaties
Breedte: 10
Colour name product: Orange flower
Designer: HAY
Diameter: 10
Diepte: 10
Hoogte: 8,5
Kleurnaam: Orange flower
Materiaal: Stearin wax

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
HAY Stripe scented candle fig leaf
HAY's Stripe kaars in de geur orange flower verspreidt een heerlijke geur door heel het huis. Dankzij de kleurrijke patronen zijn de geurkaarsen een opvallende verschijning in je interieur. De potten zijn met de hand geschilderd en - als de luxe kaarsen zijn opgebrand - te gebruiken als als decoratie of opberger. Dankzij de kleurrijke patronen zijn HAY's Stripe geurkaarsen een opvallende verschijning in je interieur. Bovendien verspreidt deze kaars een heerlijke geur door heel de kamer. De potten zijn met de hand geschilderd en - als de luxe kaarsen zijn opgebrand - te gebruiken als als decoratie of opbergers. Geurkaarsen kopen? Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Stripe scented candle mint leaf
Stripe geurkaars orange flower

€ 75,00