Specificaties
Breedte: 70
Designer: HAY
Diameter: 70
Hoogte: 70
Length: 70
Materiaal: Glas, Polyester, Powder coated steel

Onderhoud

  • Gebruik een schone microvezeldoek of een speciaal schoonmaak product voor spiegels om de spiegel schoon te maken.
  • Vermijd het rechtstreeks sprayen van schoonmaak product op de spiegel; spuit in plaats daarvan het product op een doek.
  • Voor gepoedercoat staal, gebruik een zachte vochtige doek met mild reinigingsmiddel om het oppervlak schoon te maken.
  • Vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen, aangezien deze het gepoedercoate oppervlak kunnen beschadigen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Strap mirror no 2 green
De Strap spiegel heeft een functioneel en minimalistisch ontwerp. Daarbij een subtiele groef rond de rand waar de riem omheen zit om de spiegel aan de muur te bevestigen. Gemaakt van gepoedercoat staal met een hoogglansafwerking in verschillende kleuren. Het strakke ronde ontwerp maakt het ideaal om deze spiegel op te hangen in de badkamer, slaapkamer of hal.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
HAY Strap mirror no 2 red
Strap spiegel ø70 no 2 light brown

€ 419,00