Specificaties
Colour name product: Grey
Designer: HAY
Kleurnaam: Grey
Materiaal: Powder coated steel, Silicone strap

Care & Maintenance

De beste manier om een spiegel schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaakproduct voor spiegels te gebruiken. Verstuif nooit rechtstreeks een schoonmaakproduct op de spiegel, maar verstuif op een doek.
De prachtige Strap mirror Ø70 grey van HAY voelt zich met zijn retro-design in vrijwel elk interieur thuis. Deze vintage spiegel is ideaal voor in de hal, woonkamer of slaapkamer. De ronde lijst - van gepoedercoat staal - heeft een groef zodat de siliconen rubberen band er een stevig houvast op heeft. De ronde spiegel is makkelijk op te hangen, het ophanghaakje wordt meegeleverd. HAY'strap decoratie spiegel is verkrijgbaar in twee maten.De afmeting van deze ronde spiegel zorgt ervoor dat je kamer optisch groter lijkt, doordat de woonkamer als het ware doorloopt in de spiegel. Creer zo ht pronkstuk van jouw woonkamer!

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Strap mirror Ø70 grey

€ 289,00