Specificaties
Breedte: 120
Colour name product: Grey
Designer: Frank
Diepte: 1, 31, 31.1
Hoogte: 180
Kleurnaam: Grey
Materiaal: Powder coated steel

Onderhoud

  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Stof het meubilair regelmatig af om het uiterlijk en de netheid te behouden.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Mags
HAY's Standard issue 5 layer 120 cm wandkast is geïnspireerd op een functionele stalen stelling. De stalen constructie is gemaakt van gepoedercoat staal en heeft een industrile uitstraling. Deze veelzijdige en praktische Standard Issue is toe te passen in zowel commercile als huiselijke omgevingen. Ideaal als industrile wandkast voor in een stoere slaapkamer of als wandmeubel in een industriële woonkamer.

Frank

Frank FRANK is een creatieve samenwerking tussen de Schotse Pam West en de Engelse Matt Edmonds. Hun studio is gevestigd in Londen. De twee leerden elkaar kennen tijdens hun studie Product Design aan Buckinghamshire College. Ze combineren hun creativiteit en laten zich inspireren door de zware industrie, infrastructuur en de ruimte tussen plaatsen en dingen. Door de combinatie van conceptueel en theoret...
Lees meer
HAY Standard issue 3 layer 120 cm
Standard issue 5 layer 120 cm wandkast

€ 549,00