Specificaties
Breedte: 90
Colour name product: Grey
Designer: Frank
Diepte: 2, 20, 20.2
Hoogte: 90
Kleurnaam: Grey
Materiaal: Powder coated steel

Care & Maintenance

HAY heeft praktische plank en kastsystemen in collectie van gepoedercoat staal. Om dit materiaal schoon te maken heb je een doek of een zachte borstel nodig. Gebruik lauw water of een milde zeepoplossing om de oppervlakte van het product schoon te maken. Gebruik hiervoor nooit bijtende wasmiddelen. Maak het product, na het schoonmaken, nat met water en maak het daarna droog.
HAY's Standard issue 3 layer 90 cm wandkast is geïnspireerd op een functionele stalen stelling. De stalen constructie is gemaakt van gepoedercoat staal en heeft een industrile uitstraling. Deze veelzijdige en praktische Standard Issue is toe te passen in zowel commercile als huiselijke omgevingen. Ideaal als industrile wandkast voor in een stoere slaapkamer of als wandmeubel in een industrile woonkamer.

Frank

Frank FRANK is een creatieve samenwerking tussen de Schotse Pam West en de Engelse Matt Edmonds. Hun studio is gevestigd in Londen. De twee leerden elkaar kennen tijdens hun studie Product Design aan Buckinghamshire College. Ze combineren hun creativiteit en laten zich inspireren door de zware industrie, infrastructuur en de ruimte tussen plaatsen en dingen. Door de combinatie van conceptueel en theoret...
Read more
Standard issue 3 layer 90 cm wandkast

€ 259,00