Specificaties
Breedte: 90
Colour name product: Ivory
Designer: HAY
Diepte: 200
Hoogte: 35
Kleurnaam: Ivory
Length: 200
Materiaal: Oeko-tex cotton

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
Ontworpen voor gebruik met ander HAY beddengoed. Het HAY Standard hoeslaken in ivory is gemaakt van duurzaam OEKO-TEX katoen dat super zacht aanvoelt tegen je huid. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Standard hoeslaken 90 ivory

€ 59,00